Reset Password

Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

Boekingsinformatie

6 maart, 2016 by admin

Onze aansprakelijkheid

Balans Travel treedt uitsluitend op als bemiddelaar tussen de huurder en de verhuurder en kan derhalve alleen aansprakelijkheid aanvaarden voor de bemiddeling. Voor klachten anders dan over de bemiddeling, dient u altijd ter plaatse contact op te nemen met de verhuurder. Wordt de klacht niet naar tevredenheid behandeld, dan dient u binnen 48 uur Balans Travel hiervan in kennis te stellen. Balans Travel zal dan, uitsluitend als bemiddelaar, trachten voor u een bevredigende oplossing te vinden. Alle door ons verstrekte informatie is zo actueel en volledig mogelijk, tussentijdse wijzigingen echter voorbehouden. Hieronder nog meer boekingsinformatie

De uiteindelijke voorwaarden van de boeking zijn afhankelijk van de verhuurder en zal toegevoegd worden bij de boekingsbevestiging.

Optie op vakantiehuis

Wanneer u één van onze vakantieadressen boeken wilt, maar u heeft nog enige bedenktijd nodig, dan houden wij uw droomvakantiehuis kosteloos 7 dagen voor u vrij.

Een optie is mogelijk t/m 5 weken voor aankomst.

Reservering van vakantiehuis

Een reservering is een bindende boeking. Wij nemen omgaande contact met u op om alle gegevens volledig te maken. Daarna ontvangt u onze reserveringsbevestiging / rekening.

Een reservering is onder voorbehoud van een tussentijdse verhuur voor ingang van u boeking en de bevestiging door de beheerder of de eigenaar.

Annuleringskosten

Vanaf boeking tot 30 dagen voor aankomst 20 %
Van 29 tot 15 dagen voor aankomst 30 %
Van 14 tot 8 dagen voor aankomst 50 %
Van 7 tot 1 dag voor aankomst 80 %
Wanneer u niet op de afgesproken dag arriveert 95 %

In principe zijn dit onze annuleringskosten, maar afhankelijk van de eigenaar van een vakantiewoning kan deze anders zijn. Bij de boeking wordt de juiste annuleringskosten die bij desbetreffende vakantiewoning horen meegestuurd.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Aankomst en vertrek

U kunt uw accommodatie vanaf 14:00 uur betreden. Op de dag van vertrek moet u uw accommodatie om 11 uur verlaten, tenzij anders afgesproken.

Als u ná 20 uur aankomt bij de woning/het kantoor, kan er 25,- euro extra in rekening worden gebracht!

 

Eindreiniging

De eindreiniging bedraagt éénmaal de daghuur (afhankelijk van het aantal personen) van de vakantiewoning, maar met een minimum van € 50,-.

 

Let op: voor een beter overzicht werden de meeste foto’s met een groothoeklens genomen. De afmetingen kunnen daardoor groter lijken dan dat ze dat in werkelijkheid zijn.

 

Contact 

U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen per mail; info(at)balans-lapalma.com of telefonisch; +34 673 970 501 (ES)

balans-lapalma.com

Welkom bij Balans Travel - La Palma Op zoek naar het ideale vakantiehuis op La Palma, Canarische Eilanden? Welkom bij balans-lapalma.com; wij bieden een grote keuze aan vakantiehuizen in alle prijsklassen aan, voor rustzoekers en natuurliefhebbers, aan de westkant van La Palma; het mooiste eiland van de Canarische Eilanden, waar het altijd lente is! Vakantie en vakantiehuizen op het mooiste Canarische Eiland

ブランド服コピー

中国、台湾、香港のブランド服コピー店。

日本ではどこでオフホワイトコピーを見つけることができますか?

0.812

Make a Reservation

  • Please fill in the name of the home you wish to book.
  • Do you wish to rent a car? More info?

Make a Reservation

  • Please fill in the name of the home you wish to book.
  • Do you wish to rent a car? More info?

Make a Reservation

  • Please fill in the name of the home you wish to book.
  • Do you wish to rent a car? More info?