Reset Password

Zoeken
Advanced Search
Your search results

Privacybeleid (Wbp)

16 mei, 2018 by SandorK

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Balans Travel La Palma hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Hier informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer u gegevens aan Balans Travel verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of een optie wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren. Wij verzamelen alleen uw naam, adres en telefoonnummer, maar nooit voor derden.

Verwerking van persoonsgegevens
Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat uw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen die u via onze website kunt tegenkomen. Wanneer u gebruik maakt van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wenst, kan u dit doen via info@balans-lapalma.com

Cookies

Balans Travel maakt gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand die op de harde schijf van uw computer kan worden opgeslagen. Een cookie bevat geen persoonsgegevens. Onze cookies bevatten informatie over het klikgedrag en dienen ter herkenning om het gebruik van websites en informatievoorziening makkelijker te maken. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op je computer of mobiele apparaat worden gezet als je een webpagina bezoekt. De informatie uit dit bestandje kan bij je volgende bezoek aan dezelfde webpagina weer worden teruggestuurd naar deze website, zodat de website je computer kan herkennen.

Blokkeren van cookies
Als u helemaal geen cookies wilt ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Als u cookies blokkeert, kunt u onze website(s) nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.

Verwijderen van geplaatste cookies
Geplaatste cookies kunt u zelf verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser, verwijder de cookies met behulp van de eventueel op uw computer geïnstalleerde beveiligingssoftware.

Buttons naar andere websites:

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen delen op sociale netwerken als Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Facebook stelt zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Tevens werken wij samen met autoverhuurbedrijf Monta, zij hebben ook hun eigen privacybeleid welke u kunt terugvinden op de website van Monta.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze tevens richten aan: info@balans-lapalma.com

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy.

Reserveer

  • Vul s.v.p. de naam van de woning in die u wilt reserveren.
  • Wilt u een auto huren?
    Meer informatie?

Reserveer

  • Vul s.v.p. de naam van de woning in die u wilt reserveren.
  • Wilt u een auto huren?
    Meer informatie?

Reserveer

  • Vul s.v.p. de naam van de woning in die u wilt reserveren.
  • Wilt u een auto huren?
    Meer informatie?

Onze website gebruikt cookies. Als u verder gaat deze site te bezoeken, gaat u hiermee akkoord. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close